Friday, February 13, 2015

9.6 [ZJ] Marker Re-Load build 060

Advertise
Advertise

16 comments:

  1. 9.6 patchnotes :

    v0.9.6 build 060 Demo
    - Fix fixes various little things relating to the new marker


    v0.9.6 build 059 Demo

    adaptation for patch 0.9.6
    - language adaptation for server
    - fix bug fixed memory leak errors associated with recharging machine guns and wrong display of recharge time to strike out, some structural changes
    - no longer possible to cut down completely on fashion F11 - superfluous
    - an opportunity in the configuration file to disable optional old and new overcharging
    - added to the folder flash options digits without "mug"

    ReplyDelete
  2. maybe other mod make crash , i played 20 battles and no crash

    ReplyDelete
    Replies
    1. Its little Random sometimes 50 games no crash and then every 2-3 games

      Delete
  3. The OTM Reload caused crashes in 9.5. Don't know if this is the same as the OTM reload.

    ReplyDelete
  4. This is a better and more informative version of the OTM reload. I don't know if its any more stable than OTM reload. Time will tell. But features wise, this is excellent.

    ReplyDelete
  5. does not work for me, worked for few matches and then stopped.

    ReplyDelete
  6. where to unzip the files guys?

    ReplyDelete
  7. No crashes so far, combined this with an older version of lpt mod (without reload timer)

    ReplyDelete
  8. C:\Games\World_of_Tanks\res_mods\0.9.6\scripts\client

    ReplyDelete
  9. how to disable new features?

    ReplyDelete
    Replies
    1. I change xml file, and that didnt help. enable mod = false, and mod is still workin, is this xml file checked by mod?

      Delete
  10. dont seem to be stable,sometimes the game is running hours and sometimes it keeps crashing for no reason.

    ReplyDelete
  11. how i can deinstall it? (ZJ] Marker Re-Load v0.9.6 build 060
    Demo Config successfully loaded. ]

    ReplyDelete
  12. I am trying to change configuration of the mod, but it seems like it doesnt react at all to the changes in the xml file... Is there some way to make the mod load the config file again or am I doing it wrong? :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ignore this post, it was supposed to be posted elsewhere :)

      Delete